JURIDISK INFORMASJON

Viktige data… Firma informasjon:

Nails2000 Norge
BeST Design Neglstudio og
Kurssenter A/S
Storgata 22
3181 Horten

Tlf.: 40 42 78 26
E-Mail: beate@nails2000.net
Internet*: www.nails2000.no

 

Foretaksregisteret Org.nr: 913 244 583 MVA

Forbehold:
Vi tar forbehold om trykkfeil og tar ikke ansvar for innholdet i eksterne lenker. Innholdet i lenkede sider er deres operatørers ansvar.

Ansvar:
Ansvarlig for innhold i henhold til 10,3 MDStV: Beate Søiland Thoresen (adresse ovenfor).

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av loven. Uten skriftlig tillatelse fra selskapet Nails2000, kan ikke innholdet på disse sidene reproduseres i noen form hverken med elektroniske hjelpemidler, kopieres eller utvides med mindre det motsatte er uttrykkelig angitt.

© Copyright by Nails2000 Central Germany.

Vår nettside bruker Sosiale Plugins fra det sosiale nettverket Facebook.com, Facebook Inc, In 1601 S. California ave, Palo Alto, APPROX. 94304, USA. Disse Plugins er merket med en Facebook logo eller Facebook Social Plugin. Hvis du linker til en nettside fra vårt nettsted som inneholder en slik Plugin, bygger din nettleser opp (konstruerer) en direkte forbindelse (union) med serverne til Facebook.

Innholdet i plugin er direkte fra Facebook til nettleseren din, og fra det innlemmet i nettstedet. Ved å integrere plugin mottar Facebook informasjon som du har fått tilgang til på den tilsvarende siden av nettstedet vårt. Hvis du er logget inn på Facebook, kan Facebook registrere ditt besøk til din Facebook-konto. Hvis du benytter deg av plugins, for eksempel ved å trykke liker knappen, eller ved å legge igjen en kommentar, blir denne informasjonen bli overført fra nettleseren din direkte til Facebook og lagret der.

For formål og mengde av datainnsamling og videre bearbeiding og bruk av data fra Facebook, og dine rettigheter og måter å beskytte ditt privatliv; se merknadene om personvern for Facebook.

Hvis du ikke ønsker at Facebook skal samle informasjon om deg på vår hjemmeside, må du logge ut fra Facebook før du besøker vår hjemmeside.

NAILS2000 International Beauty Group !